Solkustens AWD -           

    Oskarshamn

transparent

 

 

 

1998 startade ett antal terrängbils entusiaster denna förening, som mycket snabbt vuxit till ett stort antal medlemmar i varierande åldrar. Idag är vi runt 70 medlemmar med allt från orginalbilar och ATV till rejält ombyggda fordon, så intresset för offroadkörning är stort i och kring Oskarshamn. Vi har allt från enbart stödmedlemmar till tävlande inom biltrail. Alla som delar intresset är välkomna att delta eller bara titta på.

Klubben har av Oskarshamns kommun och länsstyrelsen i Kalmar län, fått tillgång till ett område att köra på. Detta ligger utanför södra delen av stan vid Klämna. För att testa att köra med sin terrängbil är det bara att slå en signal till ordförande Tommy Karlsson: 073-5043881 så berättar han mer.

  Körtiderna är varierande och vi har utöver aviserade träffar med jämna mellanrum klubbkörningar.

 Medlemmar från klubben brukar försöka att delta i olika evenemang som ordnas av andra likasinnade klubbar. Även deltagande i olika evenemang på stan för att profilera och visa upp oss, förekommer. T ex: nostalgikvällar på Brädholmen.

 
 
Att bli medlem i klubben går naturligtvis alldeles utmärkt. Skicka ett mail till Kassor@solkustens-awd.se innehållande namn och adress samt sätt in medlemsavgiften på vårt Bankgiro 5118-8787. Medlemskapet kostar 200:- per år och gäller för familjen. Betalning sker alltid för helt kalenderår oavsett om man väljer att bli medlem under året.
 

Avslutningsvis vill styrelsen i Solkustens AWD bara säga: Trevlig offroading!